ApeleazaContact
bistrita@mateiunitrans.ro
+40 730 250 062
Servicii oferite - Matei Unitrans

Servicii oferite

[dt_gap height=”20″]

Servicii oferite

[dt_gap height=”20″][dt_fancy_separator separator_style=”line” separator_color=”default” el_width=”95″][dt_gap height=”20″]

SC MATEI UNITRANS SRL a luat fiinta in anul 2004, avand ca obiect principal de activitate transportul intern de persoane conform graficelor de circulatie  si  transportul international de persoane.

Societatea noastra ofera curse regulate si directe catre Spania, Anglia  si Irlanda. Transportul persoanelor in cursele interne si externe  se face cu  autocare marca Mercedes Evobus Travego, Mercedes Benz, Temsa Opalin si  Setra  dotate cu incalzire suplimentara, aer conditionat, scaune rabatabile, ABS, sistem audio stereo etc.. De asemeni punem la dispozitia clientilor si microbuze marca Mercedes Benz de 17 respectiv 19 locuri.

Pentru confortul si siguranta in calatoriile dumneavoastra, vehiculele noastre sunt verificate periodic, intretinute , dotate conform standardelor, respectand criterile de siguranta  conform legislatiei in vigoare.

Servicii oferite

Serviciile noastre sunt diverse si se adreseaza tuturor clientilor cum ar  fi: persoane fizice si juridice,delegatii oficiale, grupuri organizate,oameni de afaceri, elevi si studenti etc.
Serviciile constau in

  • transport intern de persoane conform graficelor de circulatie;
  • transport extern de persoane, oferim curse regulate si directe catre Spania, Anglia si Irlanda;
  • excursii  pentru: scoli, universitati, grupuri religioase, tururi educationale;
  • servicii de protocol, transport pentru delegatii, transportul persoanelor catre un punct stabilit;
  • inchirieri pentru diferite ocazii festive: nunti, botezuri, conferinte, tabere scolare, diverse ceremonii  petreceri private si alte evenimente,
  • calatorii business,
  • transferuri personalizate (preluari la/de la gari, aerogari),
  • inchirieri pentru transportul angajatilor cu contract etc

Cu o experienta in transporturi de persoane din anul 2004, servicile de transport sunt prestate cu seriozitate si promptitudine, aceasta  este o garantie pentru ca dumneavoastra sa aveti o calatorie placuta, lipsita de griji, datorita  seriozitatii noastre si a activitatii firmei ce este asigurat de catre o echipa profesionista.

Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam accesati pagina de contact.

Coletarie rapida

Coletarie rapida din Romania – Spania, Romania – Anglia, Romania – Irlanda, Spania -Romania  , Anglia – Romania,  Irlanda – Romania , incepind de la 1 euro/kg

Transport masini pe platforma

Asiguram deasemenea si servicii de transportare autotorisme pe platforme